IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Неизказаните въпроси около случая Сноудън

В продължение на седмици в света бушува недоволство заради шпионажа на САЩ. Но това е и лицемерие – защото това същевременно защитава и Европа

08:36 | 04.07.13 г. 3
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Какви граници може да се преминат, за да се гарантира сигурността на западния свят? <em>Снимка: Ройтерс</em></p>

Какви граници може да се преминат, за да се гарантира сигурността на западния свят? Снимка: Ройтерс

Последна актуализация: 03:37 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

3
rate up comment 4 rate down comment 2
stoiloff
преди 11 години
На сноудън трябва да се даде нобелова награда! А сащъ да се обяви за най-голямата терористична организация в света! Не жителите на страната! НЕ! А скупщината от *** - политици,магнати,фед,и всичките и тайни служби!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 5 rate down comment 1
bigi
преди 11 години
Не ми хареса статията. Оценявам това, което направи Сноудън като положително и продължавам да мисля, че истината трябва да се казва. Лицемерието е във всичките държави, на които САЩ негласно дърпа конците, което си проличава от факта, че не му дават политическо убежище.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 11 rate down comment 1
Натрий
преди 11 години
Демек трайте си, защото като ви подслушваме осигуряваме вашата собствена сигурност. Това добре. Ама някак си е гадно на Иванчо и Мария да им бъде записан целия живот всички покупки, здравен статус, движение из страната и света и то за много години, за да сме сигурни, че са добри граждани. Кой печен шпионин ще тръгне да говори през телефонната мрежа? Може би това е идеята на целия случай Сноудън: Да се разбере, че стандартните начини за комуникация са на ухо, за да се затрудни използването им за нечисти дела. Един вид да си знаем, че по телефона не трябва да се говори срещу правителствата. Да се насади страх. Като започнем да се самоцензурираме контролът и властта над гражданите ще стане още по-лесен. Казват, че в името на доброто са направени най-големите злини. Айде, поздрави на анализаторите, които ще обработят този пост ;)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още